Andre dag av RAW AIR gikk nettopp av stabelen. Tribunene var fullstappet, lydnivået var langt ifra lavt, og stemningen var til å ta og føle på. Polske supportere var godt representert, og viste stort engasjement til sine landsmenn som hoppet i Holmenkollen i kveld. Norge tok en suveren seier, Polen kom på andreplass og Østerrike havnet på en tredjeplass.

Daniel-André Tande, Andreas Stjernen, Johann André Forfang og Robert Johansson leverte til de grader på hjemmebane. omgang. Andreas Stjernen leverte dagens lengste hopp. Han hoppet hele 136 meter. Norge ledet med 26,6 poeng ned til Polen etter første omgang. Ledelsen økte med 58,9 poeng i andre omgang.

Med jubelbrøl fra de oppmøtte polakkene viste Polen gode tendenser. Kamil Stoch var nok en dag suveren i bakken. Etter to gode hopp i dagens renn, beholdt han sammenlagtledelsen foran norske Robert Johansson.

I morgen er det duket for den siste konkurransen her i Holmenkollen. Morgendagens konkurranse er individuelt hopp. Deretter flytter turneringen seg til Lillehammer.