Første dag er over, og for en start det ble! Dagen begynte med pressekonferanse for å åpne RAW AIR inne i hopptårnet. Pressekonferansen ble styrt av tidligere skihopper og nå markedssjef i Norges Skiforbund hopp, Bjørn Einar Romøren.

Panelt besto av Terje Lund, som er arrangementssjef for RAW AIR, og skihopperne Kamil Stoch, Andreas Wellinger, Johann André Forfang og Richard Freitag. Hopperne viste stort engasjement og var ivrige på å starte turneringen, og Lund var klar for å starte sirkuset.

Første dagen, konkurransemessig, startet med kvalifisering. Været var helt ideelt. Den norske skihopperen Tom Hilde, som annonserte på torsdag at han legger opp etter RAW AIR,

kvalifiserte seg til søndagens renn. Han vil da ta sitt siste hopp i Holmenkollen på søndag. Den polske skihopperen, Kamil Stoch, vant dagens konkurranse. Det poliske publikummet var i ekstase. De fem beste i dag var Kamil Stoch, Robert Johansson, Richard Freitag, Johann André Forfang og Dawid Kubacki.                               (Foto: Christian Haukeli)