Velkommen til toppen av Oslo! Holmenkollen er bakken som skal huse premieren på RAW AIR Tournament 10. til 12. mars 2017.

 

I Holmenkollen har du muligheten til å oppleve hele tre konkurranser. Det hele starter med en spektakulær åpning fredag 10.mars. Dagen etterpå skal utøverne gjennom en tøff lagkonkurranse, før de avslutter helgen med en individuell konkurranse på den tradisjonelle «Holmenkollen Søndagen». Her skal vi i tillegg feire Holmenkollen’s 125 års jubileum!

 

Holmenkollen er en tradisjonell og unik arena, med røtter helt tilbake til 1892 når den første skikonkurransen ble holdt her. Nå er dette en unik arena på toppen av Norge’s hovedstad, Oslo.

 

Legendarisk norsk kommentator

Arne Scheie

"I hoppsporten er Holmenkollen en veldig kjent arena. Det er kanskje ikke så rart, siden den første konkurransen ble holdt der så tidlig som i 1892".

Rekordholder for verdens lengste hoppbakke

Anders Fannemel

"Når jeg vokste opp, så jeg konkurransene fra Holmenkollen på TV, og jeg ønsker selvfølgelig å prestere så godt jeg kan der".Å prestere godt i Holmenkollen betyr mye - det er veldig prestisjefullt.

Fun facts

BY

Oslo

BYGGET

2008 - 2010

ARENANAVN

Holmenkollen

PUBLIKUMSKAPASITET

70.000

BAKKEREKORD

141 m - Andreas Kofler (AUT) 5.mars 2011

BAKKESTØRRELSE

134 m