I dag var det duket for den første individuelle konkurransen i RAW AIR 2018. Med snø og vind ble det litt forsinkelser i hoppingen, men ingenting av betydning. I første omgang lå Daniel-André Tande an til en 8.plass i rennet, men i andre omgang hoppet han seg opp til seier i Holmenkollen. I tillegg til Tande viste også de andre norske utøverne gode tendenser. Med tre av fem mann i topp fem gjør Norge en sterk laginnsats.

Foto: Christian Haukeli

Fjorårets RAW AIR vinner, østeriske Stefan Kraft, hoppet seg til andreplassen. En som overrasket stort i kveldens renn var østerrikeren Michael Hayböck. Han gjorde to gode omganger og endte opp på en tredjeplass. Han var storfornøyd med dagens individuelle konkurranse. Sammenlagtlederen, Kamil Stoch, gjorde en sterk første omgang, men innfridde ikke andre omgang. Han havnet på en sjetteplass. Han leder fortsatt konkurransen sammenlagt.

RAW AIR sin tid i Holmenkollen er over. For en helg det har vært i Holmenkollen. Med engasjert publikum, gode hopp og god stemning har det vært en fin start på turneringen. Akkurat nå sitter utøvere, støtteapparat, arrangører, dommere og logistikkansvarlige i busser og biler på vei til den neste destinasjonen på listen – nå står Lillehammer for tur.