I dag viste Lillehammer seg fra sin beste side. Solen skinte og himmelen var klar. Mange publikummere møtte opp i kveld i Lysgårdsbakken. Kamil Stoch vant dagens konkurranse. Dawid Kubacki kom på andreplass og Robert Johansson kom på tredje.

Kamil Stoch var suveren. Den polske skihopperen ser ut til å være uslåelig akkurat nå. Han er på sin femte dag som sammenlagtleder av turneringen. Han har vunnet ‘dagens-konkurranse’ to dager på rad.

Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Robert Johansson kom på tredjeplass på hjemmebane. Han var glad for å være på pallen. Folk fra Lillehammer dukket opp med utklipte barter som symboliserte deres dedikasjon til Robert Johansson. Robert har selv en merkverdig bart som har blitt hans varemerke.

Tom Hilde tok sitt siste hopp i verdenscupen i dag. Han har bestemt seg for å legge opp etter en lang og fantastisk karriere. Han ble hyllet av støtteapparatet sitt da han hadde hoppet med konfetti.

I morgen er det tid for Trondheim og Granåsen. Turneringen vil nå bevege seg fra Lillehammer og til Trondheim. Tidlig på morgenen vil utøverne bli fraktet med busser til Trondheim. Senere på dagen er det duket for kvalifisering i Granåsen.